Zweefparasol 4×4

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een zweefparasol van 4×4

Ben jij op zoek naar een zweefparasol van 4×4 meter om bij je terras te gebruiken? Een zweefparasol is een parasol die als het ware vanaf de zijkant over je terras heen hangt. Je gasten hebben zodoende niet te maken met een paal die tussen hen in staat. Zo is een zwevende parasol van 4×4 een ideale oplossing om mensen dichter bij elkaar te kunnen laten zitten en genieten van elkaars gezelschap. We hebben in ons assortiment een zweefparasol van 4×4 die we helemaal in jouw eigen stijl voor je kunnen maken. Onze parasol die zwevend is van 4×4 behoort tot de topproducten in ons assortiment.

 

 

Een zweefparasol van 4×4

Met de producten van Xterior haal je een parasol naar je terras van Nederlands fabricaat. Een product dat door ons zelf in ons eigen bedrijf wordt gemaakt en waarbij je er op kunt rekenen dat het aan de hoogst mogelijke eisen voldoet. Onze zwevende parasol van 4×4 is een product dat ook in verregaande mate gepersonaliseerd kan worden. Kies bijvoorbeeld een kleur die bij je bedrijf past  om mensen er nog meer van op de hoogte te brengen dat dit het terras is van jouw horecazaak. Het oog wil nu eenmaal ook wat en met de hoogwaardige producten van Xterior heb je echte eyecatchers op je terras staan.

Meer over ons

Een parasol die zwevend is van 4×4 meter

Het is belangrijk om jouw terras zodanig in te delen dat je gasten hier optimaal van kunnen genieten. Hier zorg je voor door eens met ons om tafel te gaan zitten. Wij vertellen je graag wat voor opties je allemaal hebt op het gebied van terrasoplossingen. We verkopen niet alleen maar zwevende parasols, maar ook een breed scala aan andere producten om jouw terras nog aangenamer te maken voor je gasten.

Neem contact op