Zweefparasol 3 meter

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een zweefparasol van 3 meter doorsnee

Het is tegenwoordig niet eenvoudig om met jouw horecagelegenheid boven de rest uit te stijgen. Terrasjes liggen toch vaak op een plek waar meerdere terrasjes te vinden zijn, het is dan belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw terras op een positieve manier opvalt. Bij Xterior hebben we oplossingen voor je terras klaarstaan waarmee elk terras tot een nog fijnere plek wordt. Zo verkopen we bijvoorbeeld een terrasparasol van 3 meter doorsnee. Dit is een mooi uitgevoerde parasol die erg stevig is. Wij kunnen deze helemaal zo maken dat hij het beste aansluit op de stijl van jouw horecagelegenheid.

 

 

Een zwevende parasol van 3 meter kopen

Ben jij op zoek naar een parasol zwevend van 3 meter doorsnee? Dan raden wij je van harte aan om eens bij Xterior te komen kijken. We hebben in ons assortiment een groot aantal producten klaarstaan voor mensen die van hun horecaterras een bijzondere plek willen maken. Bekijk ons aanbod op deze site, waar we overzichtelijk voor je bij elkaar hebben gezet wat je bij ons allemaal kunt krijgen. We hebben het dan over een zweefparasol van 3 meter, maar we hebben ook een groot aantal andere producten in ons assortiment. Je kunt alleen een zwevende parasol van 3 meter bij ons kopen, maar we gaan ook graag met je aan de slag om een heel terras op te bouwen.

Meer over ons

De parasol zwevend van 3 meter

Het is belangrijk om een terras te ontwikkelen waar mensen graag vertoeven. Met de juiste producten zorg je ervoor dat jouw terras zo’n terras wordt. Schroom dan ook niet en kom eens bij ons kijken om te zien wat wij allemaal voor je te krijgen hebben. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen en samen met ons bekijken welke producten het beste passen op jouw terras. Meer weten over de mogelijkheden bij ons? Neem anders gewoon even een kijkje op onze website voor meer informatie over onze verschillende producten.

Neem contact op