Windscreenterras

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Windscreenterras

Een terras moet uitnodigend zijn en beschutting bieden tegen weer- en omgevingsinvloeden. Het gebruik van een windscreen draagt in hoge mate bij aan het terrascomfort.

Samen met een stormvaste parasol zorgt een windscreen ervoor dat u uw terras, ook als de zon niet schijnt, nuttig kunt blijven gebruiken. Behalve de vaste windscreens heeft Xterior ook een serie waarbij het bovenste paneel neer te klappen is. Met dit windscreen kunt u op elk moment van de dag zelf het klimaat op uw terras beïnvloeden. Tijdens hete zomerdagen een aangename bries of op een wat frissere dag volledige beschutting. Kortom: een perfect windscreen voor alle seizoenen hetgeen uw gasten het ultieme terrascomfort biedt.

Op onze website, www.xterior.nl vindt u een verzicht van alle mogelijkheden die wij te bieden hebben op het gebied van windscreens maar daarnaast ook de vele mogelijkheden betreffende storm vaste parasols. Voor een afspraak of verdere informatie kunt u ook contact opnemen via [email protected] of telefoonnummer +31497-581010

Xterior, het geheim van een goed terras