Windscreen

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Windscreen

Wat voor uitstraling u ook zoekt, bij Xterior vindt u altijd wel het model windscreen dat bij uw organisatie past. Xterior heeft altijd een windscreen model in het assortiment. Of dat nu tijdloos, robuust, klassiek of juist modern moet ogen, voor iedere horeca gelegenheid heeft Xterior een op maat oplossing als het gaat om het plaatsen van een windscreen of stormvaste parasol.

Een windscreen kan bestaan uit 1, 2 of 3 panelen waarbij per paneel de keuze gemaakt kan worden uit gehard veiligheidsglas of een hpl (volkunststof) paneel. Een windscreen is verkrijgbaar in diverse breedtes en hoogtes. Xterior werkt per serie windscreen met een aantal standaard afmetingen maar ook maatwerk is geen enkel probleem. Wat montage betreft zijn er diverse mogelijkheden om een windscreen te plaatsen. Eventueel kunnen wij een windscreen voorzien van tekst of logo op zowel de onder- als bovenruit maar ook op het hpl onderpaneel. Op die manier wordt uw windscreen een (reclame) uithangbord van uw bedrijf.

Samengevat: een windscreen van Xterior biedt u en uw gasten voor alle seizoenen het ultieme terrascomfort.

Als u wilt weten wat Xterior voor u kan betekenen als het gaat om het plaatsen van een windscreen of parasol, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of telefoonnummer +31497-581010

Xterior, het geheim van een goed terras