Windscherm

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Xterior – windscherm

Voor de beste windschermen moet ja bij Xterior zijn. Wij verkopen niet alleen schermen, we ontwerpen en produceren ze ook zelf. We zijn bij alle facetten van het maken van windschermen betrokken en kunnen je daarom een grote keuzevrijheid bieden. We helpen je bij het uitkiezen van het windscherm dat het beste bij jouw horecagelegenheid past en kunnen het solide voor je monteren.

Een windscherm van Xterior

Als je eigenaar bent van een horecagelegenheid, dan ken je het belang van een goed terras. Zijn de weersomstandigheden er een klein beetje naar, dan willen mensen toch graag buiten iets eten of drinken. De wisselende weersomstandigheden in Nederland kunnen flink roet in het eten gooien, maar als je een stevig terras neerzet hoeven je klanten hier niet bang voor te zijn. Wij produceren en verkopen schermen en parasols die de meest extreme weersomstandigheden aankunnen. We hebben bijvoorbeeld parasols waar je met een gerust hart onder kunt zitten als het regent, zonder dat je bang hoeft te zijn dat ze doorscheuren en een paar liter water op je tafel laten vallen. Ook op het gebied van windschermen leveren we topkwaliteit. Een stevig scherm is niet alleen een mooie manier om je terras behaaglijk te houden, maar kan ook helpen je klanten ervan te overtuigen om op jouw terras plaats te nemen.

 

Productie en verkoop van windschermen

Xterior heeft vele jaren ervaring in het ontwerpen, produceren en verkopen van alle soorten zonwering, alsmede producten om je terras en je klanten te beschermen tegen weersomstandigheden. Het belang van een goed windscherm mag daarbij niet onderschat worden. We houden bij het ontwerp van een nieuw scherm overal rekening mee. Het gebruikte materiaal is hierbij van groot belang, maar ook de constructie van een goed scherm. Als je met ons contact opneemt om een windscherm te bestellen, dan kunnen we je hierbij ook helpen. Zit je op een locatie waar de wind vrij spel heeft, dan heb je andere eisen aan een windscherm dan wanneer je op een plek zit waar het relatief vrij van weerelementen is. Neem dan ook gerust eens contact met ons op om je situatie te bespreken. Samen kunnen we bekijken welk soort scherm het beste bij jouw horecazaak past. We maken samen een topterras, niet alleen op het gebied van look, maar ook op het gebied van behaaglijkheid.

Verschillende soorten schermen

Wil je een scherm waarmee je klanten overhaalt om hun consumptie op jouw terras te nuttigen, kijk dan gerust eens op onze site. We hebben verschillende soorten windschermen voorradig. Deze hebben niet alleen een eigen look, maar ook verschillende gebruikte materialen. Het is daarbij ook nog mogelijk om bij ons een scherm aan te schaffen dat mobiel is. Is het niet het seizoen om op een terras te zitten? Dan rijd je de schermen gewoon naar binnen tot er zonniger tijden aanbreken. Je kunt een mobiel scherm ook gebruiken om je terras in meerdere delen op te splitsen. Heb je een groep met een eigen feestje? Dan is het geen probleem om deze mensen ook op jouw terras eigen ruimte te geven.

 

Meer over ons

Xterior voor de beste schermen en de beste service

Je kunt altijd een keer vrijblijvend contact met ons opnemen. We kunnen je dan advies geven over schermen en zonwering op jouw terras, maar ook over de indeling van je terras. Per slot hebben we al vele jaren ervaring op dit gebied en weten dan ook als geen ander hoe je een mooi terras ontwerpt. Je kunt je terrasbenodigdheden ook bij ons laten stallen als je buiten het seizoen geen ruimte hebt. We kijken ze dan ook voor je na!

Neem contact op