Waterdichte parasol horeca

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een waterdichte parasol voor horecagelegenheden

Mensen houden ervan om op een mooie dag op een terrasje te kunnen zitten. Lekker genieten van iets te drinken of te eten, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken. Het is dan altijd zo jammer als het weer roet in het eten gaat eten. We kennen echter allemaal de Nederlandse weersomstandigheden wel… Zou het dan niet ideaal zijn om een terras te hebben waar mensen gewoon kunnen blijven zitten, ook als het weer even niet meewerkt? Hiervoor hebben we bij Xterior een waterdichte parasol voor horeca klaarstaan die je direct in kunt zetten om jouw terras tot een nog fijnere plek te maken.

 

 

Voor de horeca een waterdichte parasol

Ben jij op zoek naar een waterdichte parasol voor horeca? Een parasol die doet wat hij belooft en die ervoor zorgt dat jouw gasten lekker op het terrasje kunnen zitten? Dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Xterior. Wij verkopen een parasol die we helemaal op maat voor je maken. Dat niet alleen, je hebt ook de keuze uit verschillende vormen en kleuren. We gaan samen met jou bekijken of we een waterdichte parasol voor horeca kunnen vinden die helemaal op je wensen aansluit. Het is nu eenmaal belangrijk om je gasten een zo prettig mogelijke plek aan te kunnen bieden, zodat ze daar nog langer blijven zitten.

Meer over ons

De waterdichte parasol voor horeca

Neem vandaag nog contact met ons op als je meer wil weten over de mogelijkheden die wij je te bieden hebben. Samen met jou gaan we bekijken hoe jij straks een perfect terras hebt waar je gasten met veel plezier plaatsnemen en ook blijven zitten. Wij kunnen alles voor je op maat maken, zodat je straks echt een terras hebt dat op je wensen aansluit. Onze horeca waterdichte parasol is een perfect product om jouw terras mee te optimaliseren.

Neem contact op