Vierkante zweefparasol

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een vierkante zweefparasol voor je horeca terras

Wil jij ervoor zorgen dat het terras van jouw horecagelegenheid extra opvalt? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Xterior. We hebben namelijk in ons assortiment een groot aantal verschillende producten klaarstaan, waarbij je er op kunt rekenen dat deze allemaal van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. We hebben lang ontwikkeld aan onze producten, om ervoor te zorgen dat ze helemaal perfect zijn. Zo maken wij bijvoorbeeld een vierkante zweefparasol die een echte eyecatcher is. Met een vierkante zwevende parasol die helemaal is uitgevoerd in de kleuren die bij jouw zaak passen zul je merken dat mensen de weg naar jouw terras eenvoudiger kunnen vinden.

 

 

Een zweefparasol die vierkant is

De vierkante zweefparasol uit ons assortiment wordt gemaakt van de sterkst mogelijke materialen. Zo kunnen wij je garanderen dat het acryldoek vuil en water afstoot en dat de parasol sterk genoeg is om tot windkracht 10 te weerstaan. Je gasten kunnen dan ook onbezorgd genieten onder je parasol, zeker als je hier ook nog een aantal van onze accessoires bij besteld. We hebben het dan over verlichting en verwarming voor je parasol, die ervoor zorgt dat het op jouw terras allemaal nog aangenamer wordt. Meer weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt? Neem dan gewoon even contact met ons op met al je vragen.

Meer over ons

De perfecte zweefparasol die vierkant is

Een zweefparasol van Xterior is een goede keuze als je op zoek bent naar een product dat aan al je eisen voldoet. We maken die vierkante zweefparasol helemaal op maat voor je, waarbij jij er op kunt rekenen dat deze lange tijd mee gaat. Wil je meer weten over de producten die wij in ons assortiment voor je klaar hebben staan? Dan horen we graag van je. We beantwoorden dan al je vragen en geven je advies op maat over welke producten het beste op jouw terras passen.

Neem contact op