Verrijdbaar glazen windscherm

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een verrijdbaar glazen windscherm

Merk je op een dag dat het hard waait en dat de mensen die op je terras zitten daar last van hebben? Maar wil je ook niet permanent een windscherm op je terras hebben staan? Met het verrijdbare glazen windscherm van Xterior hoef je jezelf hierover geen zorgen meer te maken. Wij zorgen er met onze producten namelijk graag voor dat jouw gasten straks optimaal van je terras kunnen gaan genieten. Zo’n verrijdbaar windscherm van glas is een product dat jij helemaal zonder problemen kunt gaan benutten. Bij een opkomende storm zet je het heel eenvoudig op de juiste plek. Is het windstil, dan haal je het net zo eenvoudig weer weg.

 

 

Een glazen windscherm dat verrijdbaar is

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat jij een terras hebt waar je klanten altijd lekker zitten. Waar ze niet bang hoeven te zijn dat ze hun jas uit blazen, of waar ze het koud hebben. Xterior is een bedrijf dat al heel wat jaartjes actief is op het gebied van alle mogelijke producten om jouw terras geheel weerproof te maken. Jij wil toch ook een terras hebben waar je gasten het hele jaar door gebruik van kunnen maken. De omzet van een horecagelegenheid met een dergelijk terras is een stuk hoger dan wanneer het terras niet buiten de zomerperiode open is…

Meer over ons

Meer weten over ons verrijdbare glazen windscherm?

Met een verrijdbaar windscherm van glas zorg je ervoor dat jouw gasten het hele jaar door bij je langskomen om iets te nuttigen. Een glazen windscherm dat verrijdbaar is, is daar een van de oplossingen voor die wij je aan kunnen dragen. We raden je aan om gewoon eens contact met ons op te nemen als je meer wilt weten over alles wat wij je te bieden hebben. We hopen dan ook dat we je snel als klant mogen verwelkomen. Samen zorgen we er dan voor dat jouw omzet straks explosief gaat stijgen.

Neem contact op