Uitschuifbare terrasoverkapping horeca

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een uitschuifbare terrasoverkapping voor je horecagelegenheid

Als je een eigen horecagelegenheid hebt, dan is het belangrijk om hier zo optimaal mogelijk gebruik van te maken. Denk bijvoorbeeld aan het terras voor je zaak. Dit is eigenlijk de ultieme trekker voor je zaak. Mensen houden ervan om op een terrasje plaats te nemen als het weer dit toelaat. Maar zou het niet mooi zijn om ook een vol terras te hebben op dagen dat het weer eigenlijk niet meewerkt? Dat kan natuurlijk ook altijd. Met een uitschuifbare terrasoverkapping van Xterior zorg je ervoor dat mensen ook op een natte of winderige dag de weg naar je terras zonder problemen weten te vinden.

 

 

Voor horeca een uitschuifbare terrasoverkapping gebruiken

De ideale uitschuifbare terrasoverkapping voor horeca vind je bij Xterior. Het is bij een dergelijk product belangrijk dat het aan een aantal belangrijke eisen voldoet. Zo moet een uitschuifbare terrasoverkapping voor horeca stevig zijn en de weersomstandigheden goed aankunnen. Daar komt bij dat het heel belangrijk is dat deze overkapping makkelijk en snel uit te schuiven is. Stel dat het terras vol zit en het begint opeens te gieten, dan wil je het je gasten mogelijk maken om rustig te blijven zitten. Niet onbelangrijk is dat de horeca uitschuifbare terrasoverkapping er ook nog eens goed uitziet en dat hij qua stijl aansluit op de uitstraling van je zaak.

Meer over ons

Meer weten over onze uitschuifbare terrasoverkapping voor horeca?

Wil jij die uitschuifbare terrasoverkapping een keer in het echt komen bekijken? Dan raden wij je aan om hiervoor gewoon een keer bij ons langs te komen. We hebben onze producten voor je klaar hangen, zodat je direct kunt zien hoe deze er in het echt uitzien. We kunnen ook een keer bij jou langskomen om te bekijken wat voor mogelijkheden er zijn. Samen met jou gaan we er dan voor zorgen dat je terras een perfecte plek is om heerlijk van een consumptie te genieten.

Neem contact op