Terrasverwarminghoreca

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Terrasverwarminghoreca

Terrasverwarming wordt steeds belangrijk in horeca bedrijven. Steeds meer horeca ondernemers schaffen terrasverwarmings-poducten aan.

Zet de terrasverwarming aan en u heeft direct resultaat. De infrarood stralingswarmte werkt zeer efficiënt en doelgericht. Na het inschakelen volgt een zeer snelle opwarmtijd. De straling wordt niet door de wind beïnvloed of verdreven. Daarbij is de infrarood terrasverwarming zuinig met energie en heeft het een lange levensduur.

Optimaal genieten op het terras kan alleen als de horeca ondernemer gezorgd heeft voor (storm vaste) parasols, goede terrasschermen en daarbij de terrasverwarming niet vergeten is. Door het efficiënt gebruiken van deze producten is ieder horeca terras onderscheidend in te richten wat de aantrekkingskracht vergroot en zo het rendement verhoogd wordt.

Xterior biedt oplossingen voor de inrichting van ieder horeca terras. Voor meer info kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via [email protected] of telefoonnummer +31497-581010.

Xterior, het geheim van een goed terras