Terrasverwarming horeca

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

De beste terrasverwarming voor horeca

Voor een eigenaar van een horecazaak is de winter meestal niet de meest profijtelijke periode. Per slot van rekening is het in de winter zo dat mensen er toch liever niet voor kiezen om op een terras te gaan zitten om iets te nuttigen. Hierdoor loopt uw omzet terug en is het logisch dat u de winter liever ziet gaan dan komen. Toch hoeft dit helemaal niet noodzakelijk te zijn. Het is namelijk prima mogelijk om met behulp van de producten van Xterior de levensduur van uw terras flink te verlengen. We hebben allerhande mooie, stijlvolle parasols, windschermen en terrasverwarmers klaarstaan om ervoor te zorgen dat uw terras ook op een koude dag nog vol zit.

 

 

Op zoek naar terrasverwarming voor horeca

Wist u dat u met een goede terrasverwarming de omzet van uw horecazaak tot wel 30 procent kunt laten toenemen? Mensen zullen niet snel genegen zijn om bij u op het terras te gaan zitten als het koud is. Maar als het dankzij een goede terrasverwarming voor horeca veel behaaglijker is op uw terras, dan zullen de mensen hier een stuk minder problemen mee hebben. Bij Xterior denken we graag met u mee over een goede opstelling van uw terras in de winter. Hoe zorgt u er bijvoorbeeld ook voor dat gure wind geen kans heeft om het uw gasten onbehaaglijk te maken? Wij weten hier altijd wel een goede oplossing voor.

Meer over ons

Aan de slag met Xterior

Ons bedrijf is een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van terrasverwarming in Nederland. We hebben de producten en kennis om ervoor te zorgen dat uw gasten het hele jaar door lekker op het terras kunnen gaan zitten. En zeg nou eerlijk, zo’n gezellig terras waar mensen op zitten te genieten is toch een perfecte reclame voor uw zaak? Vandaar ook dat wij u aanraden om vandaag nog contact met ons op te nemen als u met ons van gedachten wil wisselen over de mogelijkheden die er op dit gebied allemaal te vinden zijn.

Neem contact op