Terrasschermen inrichten cafe

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een terras inrichten met terrasschermen

Heb jij een terras en ben je op zoek naar een goede manier om dit in te richten? Dan raden wij je aan om hiervoor eens contact op te nemen met Xterior. Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van het inrichten van terrassen, en we helpen jou ook graag om je terras om te toveren in een plek waar je klanten het hele jaar door kunnen genieten. Want waarom zou je een terras alleen gebruiken als het mooi weer is? Met de juiste inrichting is een terras elke dag een plek waar je met plezier kunt zitten om van een consumptie te genieten. Het met terrassschermen van cafeterras is een goede start.

 

 

Inrichten met terrasschermen van cafe terras

We hebben bij Xterior een ruim assortiment terrasschermen klaarstaan. Hiermee kun je er op rekenen dat je terras een mooie plek wordt om elke dag weer op te kunnen zitten. We hebben terrasschermen in het assortiment in verschillende kleuren en afmetingen. Het zijn sterke schermen die absoluut tegen een stootje kunnen. Laat die storm maar komen, onze terrasschermen blijven zonder problemen staan. We raden je daarbij aan om ook eens te kijken bij onze zonwering en parasols, die al net zo stormvast zijn. Zo kun je een mooie indeling maken van je terras, waarbij alle elementen in dezelfde stijl zijn uitgevoerd.

Meer over ons

Met terrasschermen inrichten van cafe

Het inrichten met terrasschermen van cafe terras is een klus die we bij Xterior al vaak hebben uitgevoerd. We weten dan ook als geen ander wat hier allemaal bij komt kijken. Wil jij weten wat we allemaal voor je kunnen betekenen en hoe wij er voor kunnen zorgen dat jouw terras het hele jaar door bevolkt is? Dan maak je gewoon even een afspraak met ons om de mogelijkheden door te nemen.

Neem contact op