Terrasinrichting

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Terrasinrichting

Een terras moet uitnodigend zijn. De inrichting speelt daarbij een grote rol. De vorm en uitstraling van een parasol, maar ook van terrasschermen dragen daar in hoge mate aan bij.

De totale terras inrichting moet aan een aantal eisen voldoen. Een parasol op het terras moet er voor zorgen dat de zonnestraling (en daarmee UV-straling) gereguleerd wordt en dat de gasten beschermd zijn tegen weer, wind en regen. De terrasschermen bakenen bij de inrichting het terras af maar zijn daarnaast ook zeer belangrijk in het beschermen van de gasten tegen wind en regen. Terrasverwarming en sfeervolle verlichting maken de inrichting van uw terras verder compleet.

Een goede terras inrichting zoals Xterior die aanbied, is gebaseerd op al deze feiten en zorgt voor het ultieme terrascomfort waardoor het horecaseizoen voor uw onderneming drastisch verlengd wordt
Xterior staat garant voor de ideale inrichting van ieder terras. Voor meer info kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via [email protected] of telefoonnummer +31497-581010

Xterior, het geheim van een goed terras