Terrasheater horeca

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een terrasheater voor de horeca

Bent u op zoek naar een terrasheater voor horeca gelegenheden? Met een goede heater zorgt u ervoor dat het terras van uw horecagelegenheid ook in de winter goed gevuld is. Dat is toch iets waar elke horeca uitbater wel naar op zoek is. U wilt toch ook dat u buiten het seizoen nog steeds een flinke toename van uw inkomsten ziet? Vandaar ook dat we u graag uitnodigen om eens een keer een kijkje bij ons te komen nemen. We hebben meerdere producten klaarstaan waarmee u de temperatuur op uw terras behaaglijk houdt. Een terrasheater voor horeca is bijvoorbeeld een goed product om in overweging te nemen.

 

 

Terrasheaters voor horeca gebruiken

Het is de droom van iedereen die in de horeca werkzaam is: een terras dat ook in de herfst en winter regelmatig vol zit. Het zou in theorie ook moeten kunnen. Er is vaak een lekker zonnetje, waardoor het best behaaglijk moet kunnen zijn. Vaak is de temperatuur dan toch iets te laag, of het waait te hard… De mensen willen wel maar gaan dan toch maar ergens binnen zitten. Als u er nou eens voor zorgt dat uw terras er ook in de winter aangenaam uitziet, dan zult u zien dat mensen best genegen zijn om daar plaats te nemen. Wist u dat u er daarmee voor kunt zorgen dat uw omzet tot wel 30 procent omhoog gaat?

Meer over ons

Lekker op het zitten

Met een prettige temperatuur op uw terras gaan mensen ook in de winter of herfst er eens lekker voor zitten. Een terrasheater voor horeca is een belangrijk onderdeel van een terras dat altijd warm is. Neem dan ook gewoon eens een kijkje in ons assortiment. Alle producten die wij verkopen worden in-house geproduceerd en zijn dan ook gegarandeerd van kwaliteit. We gaan ook graag een keer met u zitten om samen een nieuwe indeling te maken voor uw terras, die helemaal winterproof is. U kunt altijd even contact met ons opnemen voor een afspraak.

Neem contact op