Terrasafscherming

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een perfecte afscherming voor je terras

Ben jij op zoek naar een terrasafscherming waar je op kunt rekenen? Een afscherming voor je terras waarmee je ervoor zorgt dat jouw gasten niet bang hoeven te zijn voor veranderende weersomstandigheden? Dan nodigen we je graag uit om eens bij Xterior te komen kijken. We hebben een breed scala aan oplossingen voor je terras voor je bij elkaar staan op onze website. Hier vind je duidelijke voorbeelden van onze producten, maar ook informatie over hoe deze het beste gebruikt kunnen worden. Uiteraard kun je ook altijd even contact met ons opnemen als je meer wilt weten over wat wij jou met ons bedrijf te bieden hebben.

 

 

Met een afscherming je terras nog aangenamer maken

Met onze terrasafscherming zorg jij ervoor dat je terras ook vol zit als de weersomstandigheden een keer minder ideaal zijn. We bieden je daarbij een groot aantal verschillende mogelijkheden. Elke afscherming voor terras wordt door ons helemaal voor je op maat gemaakt. En we zijn niet alleen heel flexibel als het aankomt op de afmetingen van je terrasafscherming, maar ook wat betreft de kleur. Bedenk maar eens wat je zelf graag op je terras zou willen zien en neem dan even contact met ons op. Samen met jou gaan we dat idee dan helemaal uitwerken om tot het perfecte terras te komen.

Meer over ons

Meer weten over onze afscherming voor je terras?

We staan altijd klaar om je meer te vertellen over onze afscheiding om je terras nog aangenamer te maken. Mensen zitten graag buiten om van een drankje of hapje te genieten en het is zodoende ook een goed idee om zoveel mogelijk aan de wensen van je clientèle tegemoet te komen. Als er veel van je terras gebruik gemaakt wordt, dan heeft dit een zeer positieve invloed op je omzet. Wij zorgen er graag voor dat je terras het hele jaar door een plek is waar mensen met veel plezier vertoeven.

Neem contact op