Terrasafscheiding hout

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een terrasafscheiding van hout

Ben jij voor jouw terras op zoek naar een mooie terrasafscheiding? Een afscheiding om bij je horecaterras te gebruiken waarmee je op een natuurlijke manier een afscheiding maakt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Xterior is namelijk een bedrijf waar een groot aantal verschillende producten worden gemaakt die te maken hebben met het terras van horecaondernemingen. Wist jij dat je met een goed terras kunt zorgen voor een enorme toename van je omzet? Mensen houden ervan om op een terras te zitten om iets te nuttigen, maar dan moet dit wel een terras zijn wat hen sterk aanspreekt.

 

 

Gebruik maken van een houten terrasafscheiding

Er zijn verschillende soorten terrasafscheiding te krijgen, wij hebben er ook meerdere in het assortiment zitten. We verkopen bijvoorbeeld een terrasafscheiding van hout, waarbij je er op kunt rekenen dat deze helemaal naar jouw wens wordt gemaakt. Met andere woorden, dit is een afscheiding die je door ons helemaal op maat kunt laten maken. Wij produceren al onze producten namelijk zelf en kunnen alles zodoende helemaal zo aanpassen dat deze perfect op jouw terras passen. Een terrasafscheiding van hout is bijvoorbeeld een van de populaire producten die wij zeer regelmatig maken.

Meer over ons

Meer weten over een terrasafscheiding van hout?

We vertellen je graag meer over onze houten terrasafscheiding. Neem dan ook gewoon even contact met ons op om de mogelijkheden die wij je op dit gebied kunnen aanbieden met ons door te nemen. We komen graag eens bij jou op het terras langs om met jou te bekijken wat we hier allemaal aan kunnen veranderen. Een terrasafscheiding van hout is een goede eerste stap, maar we hebben natuurlijk ook nog veel meer andere producten voor je klaarstaan. Kom jij een keer bij ons kijken wat we je allemaal te bieden hebben?

Neem contact op