Terras zonwering

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Terras zonwering

De tijd dat een terras alleen gebruikt kon worden als de zon schijnt ligt ver achter ons. In die tijd was het meest belangrijk een adequate zonwering te hebben waardoor uw klanten beschermd waren tegen het zonlicht en de schadelijk UV-straling.

In de tegenwoordige tijd is het nog altijd zo dat parasols als belangrijke functie hebben, het bieden van zonwering op het terras. De kwaliteit en de functionaliteit is de laatste jaren echter sterk verbetert. Behalve zonwering moet een goede parasol er ook voor zorgen dat uw klanten op het terras droog en uit de wind blijven. Belangrijk daarbij is dat een parasol dan ook tegen harde wind bestand is. Xterior biedt dan ook een assortiment parasols die bezoekers aan uw terras behalve zonwering ook beschutting bieden tegen zware winden, en zelfs storm.

Op de Xterior website, www.xterior.nl vindt u meer informatie omtrent de mogelijkheden van (stormvaste) parasols en andere toepassingen voor uw terras. Voor verdere vragen of het maken van een afspraak kunt op contact met ons opnemen via e-mail [email protected] of telefoonnummer +31497-581010

Xterior, het geheim van een goed terras