Terras verwarmer

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Terras verwarmer

Doorgaans werken alle elektrische terrasverwarmers met infraroodstralen. Infrarood betekent eigenlijk niets meer dan warmtestraling. Er zijn 2 soorten infrarood terrasverwarmers verkrijgbaar op de markt.

• Langegolf terrasverwarmers: hierbij wordt de warmte overgedragen via de lucht
• Kortegolf terrasverwarmers: hierbij wordt de warmte overgedragen via licht.

In de praktijk is het onmogelijk om buiten de omgevingstemperatuur dusdanig te verhogen dat het een aangenaam en warm gevoel geeft. Daarom is een terrasverwarmer met kortegolf infrarood de oplossing. Bij dit type wordt de warmte overgedragen via licht en wordt niet eerst de lucht verwarmd. De snelheid van werking is dan ook niet te vergelijken met een langegolf terrasverwarmer. Warmte van een kortegolf terrasverwarmer is voelbaar binnen 1 sec. Direct dus ! Deze warmte zorgt voor een verhoging van de gevoelstemperatuur en is een doelgerichte stralingswarmte.

Wilt u meer informatie aangaande terrasverwarmers of andere producten voor de inrichting van uw terras dan kunt u contact met ons opnemen via [email protected] of telefoonnummer +31497-581010.

Xterior, het geheim van een goed terras