Terras parasol 4×4

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een terras parasol van 4×4

Ben jij op zoek naar een goede parasol voor op je terras? Een parasol die er niet alleen mooi uitziet, maar die ook stevig is en die de weersomstandigheden in ons land kan doorstaan? Dan ben je bij Xterior bij het juiste bedrijf aangekomen. We hebben vele jaren ervaring met het produceren van de beste oplossingen voor jouw terras en kunnen je dan ook garanderen dat je bij ons de hoogste kwaliteit in huis haalt. We maken al onze producten zelf in onze fabriek in Nederland, waar de controle van de kwaliteit onze hoogste prioriteit is. Zoek jij bijvoorbeeld een terras parasol van 4×4? Wij maken deze voor jou precies zoals jij hem wilt.

 

 

Terras parasols van 4×4 meter

Een 4×4 terras parasol is een perfecte maat parasol om op je terras neer te zetten. We raden je dan ook aan om eens bij ons te komen kijken als je wil zien hoe onze parasols er in het echt uitzien. Je bent hiervoor ook altijd welkom om een keer bij ons langs te komen. We maken al onze parasols van de hoogste kwaliteit materialen, zodat ze geen problemen hebben met een regenbui of storm. Dit zijn parasols met een doek dat water en vuil afstoot, zodat jouw gasten er vele jaren onder kunnen genieten als ze bij jou op het terras zitten.

Meer over ons

Een 4×4 terras parasol bestellen bij Xterior

Neem vandaag nog contact met ons op als je meer wil weten over de terras parasol van 4×4 meter, of de andere producten van Xterior. Bij ons vind je het beste op het gebied van oplossingen voor je terras. We vertellen je hier graag meer over. We denken dan ook gelijk mee met je om tot een indeling van je terras te komen die helemaal is afgestemd op optimaal gebruik. Je wil graag dat er mensen op jouw terras plaatsnemen, maar het is daarbij ook belangrijk dat ze hier dusdanig van hebben genoten dat ze vaker terugkomen. Wij zetten onze kennis op dit gebied graag voor jou en je horecagelegenheid in!

Neem contact op