Terras maken horeca

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een terras maken voor horeca

Heb jij een eigen horecagelegenheid en heb je het idee dat jouw terras wel een flinke make-over kan gebruiken? Neem dan vandaag nog een kijkje bij de mogelijkheden die Xterior jou te bieden heeft. Ons bedrijf heeft de kennis van zaken om ervoor te zorgen dat jij straks een prachtig terras voor je restaurant of cafe hebt, waar mensen zeker niet zomaar aan voorbij zullen lopen. Sterker nog: wij zorgen ervoor dat er straks het hele jaar door mensen op jouw terras zitten en niet alleen maar op zonnige, warme dagen. Het is namelijk heel goed mogelijk om een terras te ontwikkelen dat het hele jaar door een aangename plek is.

 

 

Met Xterior een horeca terras maken

Een terras maken voor horeca doe je het beste met de experts van Xterior. We hebben alle mogelijkheden in huis om voor jou een prachtig terras te maken waar mensen met plezier op zitten. We staan voor je klaar met het beste advies, maken voor jou een ontwerp, leveren de spullen en monteren alles op zijn plaats. Alles wat wij leveren wordt door onszelf gemaakt en is zodoende van hoge kwaliteit. We kunnen doordat we de productie geheel in eigen hand hebben snel leveren en kunnen hierbij helemaal voldoen aan jouw wensen. Laat die mooie schermen en parasols door ons zoveel mogelijk personaliseren als je maar wil!

Meer over ons

Wil jij een terras maken voor horeca

Een horeca terras biedt legio mogelijkheden. Benut deze zoveel mogelijk door Xterior voor je aan de slag te laten gaan. We hebben een jarenlange ervaring in de terrasbranche. Als we van een klant een vraag krijgen naar een nieuw terras, dan zorgen we voor een oplossing die geheel op maat is. Een terras dat gelijk zorgt voor een beter resultaat voor jouw bedrijf. Want met een goed terras draait je gegarandeerd een veel betere omzet. We vertellen je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Neem contact op