Terras aanleggen cafe

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een terras aanleggen bij je cafe

Heb jij een cafe en wil je hier een mooi terras bij aanleggen? Het moge duidelijk zijn, als jij een terras hebt dat uitnodigend is, een fijne plek voor mensen om van een drankje te genieten, dan kan dit een enorme boost betekenen voor je klantenbestand. Mensen willen graag op een mooie dag op een lekker terrasje zitten en daar genieten van een drankje of een hapje. Als jij een terras gaat aanleggen bij cafe, dan kun jij er op rekenen dat het straks ook bij jou vol zit. Tenminste, als je ervoor zorgt dat jouw terras een plek is waar mensen graag willen zitten. Bij Xterior hebben we veel ervaring met het inrichten van terrassen.

 

 

Een nieuwe cafe terras aanleggen

We vinden het belangrijk om jou de mogelijkheid te geven optimaal gebruik te maken van je terras. We hebben mensen in dienst die samen met jou gaan bekijken wat er allemaal mogelijk is op jouw terras. We vinden het daarom heel belangrijk dat we goed weten wat jouw wensen zijn en dat we duidelijk in beeld hebben wat voor opties er zijn voor jouw cafe. We verkopen windschermen, stormvaste parasols, zonneschermen en nog veel meer elementen waarmee jij je terras een geheel nieuw aanzicht geeft. We kunnen je terras zelfs helemaal weervast maken, zodat mensen er altijd terecht kunnen om zich eens lekker te ontspannen.

Meer over ons

Laat Xterior je cafe terras aanleggen

Bij Xterior hebben we veel ervaring met het aanleggen van terrassen. We hebben door heel Nederland terrassen ingericht. Je hebt bij ons de mogelijkheid om alle elementen die je koopt te laten personaliseren. We kunnen op die windschermen jouw logo zetten, het is ook mogelijk om dit te leveren in een groot aantal verschillende kleuren. Meer weten over wat er bij ons allemaal mogelijk is? Kom dan gewoon eens bij ons kijken om te zien wat wij allemaal in het assortiment hebben klaarstaan.

Neem contact op