Stormparasols

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Stormparasols

Er zijn vele soorten parasols verkrijgbaar maar u als ondernemer bent op zoek naar een parasol waarbij u niet bij ieder zuchtje wind na moet denken of uw parasol wel zal blijven staan. Wij als Xterior bieden dan ook alleen maar parasols aan die storm en regen kunnen weerstaan.

Onze storm vaste parasols zijn van een dusdanige kwaliteit dat, afhankelijk van model en afmeting, windsnelheden tot 130 km/u geen probleem hoeft te zijn. Het model Jumbrella is bijvoorbeeld bestand tegen windkracht 10. Deze allesomvattende, top-kwaliteit serie omvat verschillende formaten ronde parasols, rechthoekige en vierkante basis modellen met een dekking van 11 tot 36 vierkante meter. Mede dankzij hun verscheidenheid aan technische opties zijn deze parasols perfect aangepast aan de wensen en eisen van het hedendaagse topterras. De vierkante modellen in het bijzonder, mits goed geplaatst in een stevige voet en gekoppeld door regengootconstructies, zijn uitstekend in één lijn te plaatsen of zelfs in een grote vierkante formatie om een grotere overkapping te creëren die een storm kan doorstaan.

Bent u nieuwsgierig geworden welke mogelijkheden de storm vaste parasols van Xterior u te bieden hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of telefoonnummer +31497-581010

Xterior, het geheim van een goed terras