Stevige zweefparasol

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een stevige zweefparasol voor je bedrijf

Ben jij voor je horecazaak op zoek naar de beste producten om een terras mee op te bouwen? Dan ben je bij Xterior aan het juiste adres. We hebben namelijk een groot aantal verschillende producten in ons assortiment waarmee je ervoor zorgt dat jouw terras een plek is waar je gasten met plezier plaatsnemen. We hebben bijvoorbeeld een stevige zweefparasol klaarstaan waar mensen met veel plezier onder plaats zullen nemen. Onze producten zijn helemaal op maat te maken, wat wij in onze eigen fabriek voor je doen. Zo heb jij de garantie dat je een topproduct in huis krijgt waar met zorg aan is gewerkt.

 

 

Een stevige zwevende parasol

Met een zwevende parasol geef je net dat kleine beetje meer uitstraling aan je terras. Onze zwevende parasols zijn daarbij ook ideale producten voor als je mensen de mogelijkheid wilt geven bij elkaar te zitten zonder dat daar een stang van een parasol tussen zit. Misschien vraag je je dan af of een stevige parasol ook zwevend te maken is? We hebben bij Xterior hard aan de ontwikkeling van deze parasol gewerkt. We zijn ervan overtuigd dat we een goed, stijlvol en stevig product in handen hebben dat de Nederlandse weersomstandigheden zonder problemen kan doorstaan. We raden je dan ook aan eens langs te komen om onze parasols te komen bekijken als je hier in persoon van overtuigd wil worden.

Meer over ons

Een stevige parasol die zwevend is

Als je een horecazaak hebt met een terras, dan is het heel belangrijk dat je hier producten voor gebruikt die de weersomstandigheden goed aankunnen. Bij Xterior snappen we dit, vandaar ook dat we hard hebben gewerkt aan de ontwikkeling van producten die aan al jouw wensen kunnen voldoen. Meer weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt, of een afspraak maken om eens bij ons langs te komen? Neem dan simpelweg contact met ons op via telefoon of mail. We gaan er dan samen voor zorgen dat jij straks de beste oplossing op je terras klaar hebt staan.

Neem contact op