Stevige parasol wind

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Met een stevige parasol de wind trotseren

Als eigenaar van een cafe of restaurant zul je altijd op zoek zijn naar manieren om het je gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Blije gasten geven meer bij je uit en zullen ook sneller geneigd zijn om terug te komen. Je haalt mensen er sneller meer over de streep om aan te schuiven op jouw terras. Het is daarbij belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw terras onder alle weersomstandigheden een fijne plek is. Met andere woorden, ook als het waait of regent vinden mensen het nog prettig om buiten te kunnen zitten, mits jij een terras hebt gecreëerd waar dat mogelijk is! Xterior heeft de producten in huis waarmee je gasten het hele jaar door lekker buiten kunnen zitten.

 

 

Stevige parasol tegen wind en regen

Ben jij voor je terras op zoek naar een parasol die stevig wind kan doorstaan? Dan ben je bij Xterior aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een groot aantal verschillende uitvoeringen van onze stormbestendige parasol voor je klaarstaan. Deze parasol kun je bij ons in verschillende vormen kopen, maar het is ook mogelijk om hem door ons helemaal op maat gemaakt te krijgen. Kies hier dan ook nog een kleur bij die past bij jouw huisstijl en je hebt een terras dat er fantastisch uitziet. Niet alleen dat, jouw terras is dan ook nog eens een plek waar het hele jaar door mensen op plaats gaan nemen, wat alleen maar heel positief is voor je omzet!

Meer over ons

Een parasol die stevig tegen wind en regen kan

Met onze stevige parasol de wind trotseren? Wij maken onze producten altijd van de beste materialen. Je hoeft er zodoende niet bang voor te zijn dat jouw gasten of parasols van het terras afblazen als het een keer flink waait! We vertellen je graag meer over onze producten en staan ook altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Welke parasol is het beste geschikt voor jouw terras? En hoe zet je deze zodanig neer dat ze ook stevig blijven staan? Bij Xterior vind je het antwoord op al je vragen over stevige parasols.

Neem contact op