Restaurant parasol

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Op zoek naar een mooie restaurant parasol?

Ben je de eigenaar van een restaurant dat over een mooi terras beschikt? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Xterior. Wij hebben namelijk een groot aantal verschillende oplossingen voor je terras klaarstaan, waarbij je er op kunt rekenen dat deze speciaal ontwikkeld zijn om diverse weersomstandigheden te kunnen doorstaan. Zo hebben wij meerdere uitvoeringen van onze restaurant parasol in het assortiment. Wil jij een ronde, vierkante, rechthoekige of loshangende parasol op je terras? We hebben dan ook nog een architectonische uitvoering voor je klaarstaan. Zo zorg je ervoor dat jouw terras een nog aangenamer plek is voor je gasten.

 

 

Met een mooie parasol je restaurant nog aantrekkelijker maken

Als het een beetje mooi weer is, dan willen veel mensen graag buiten eten. Je moet er dan voor zorgen dat jouw restaurant een perfect terras klaar heeft staan. Met een mooi terras kun je mensen over de streep halen om eens bij jou langs te komen om te genieten. Onze parasol voor restaurant zorgt voor een professionele uitstraling. Wij maken onze producten helemaal zelf, van de beste materialen die er te krijgen zijn. Wil jij hier meer over weten? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen om al je vragen over onze producten aan ons te stellen.

Meer over ons

De mooiste parasol voor restaurant of café

Ben jij op zoek naar een perfecte oplossing voor op je terras? Onze parasol voor restaurant is stormbestendig en zorgt ervoor dat jouw gasten bij een regenbui droog blijven zitten. Natuurlijk zijn de parasols ook perfect geschikt om je gasten uit een al te felle zon te houden. Je bent altijd welkom om een keer bij ons langs te komen en onze producten in het echt te bekijken. Je zult dan met je eigen ogen kunnen zien wat voor een hoge kwaliteit producten wij altijd weten te leveren.

Neem contact op