Professionele terrasverwarming

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Gebruik professionele terrasverwarming op uw terras

Bent u een horeca ondernemer die op zoek is naar een effectieve manier om uw terras te verwarmen? Als u ervoor zorgt dat uw terras ook in de herfst en winter een behaaglijke plek is om te vertoeven, dan weet u zeker dat u een goede kans maakt dat uw omzet een flinke stijging door gaat maken. Mensen willen namelijk graag ook buiten het seizoen op een terras kunnen zitten om een drankje te drinken of een hapje te nuttigen. We raden u dan ook aan om eens op onze website te komen kijken om de mogelijkheden die u op dit gebied heeft eens door te nemen. Met professionele terrasverwarming zorgt u ervoor dat uw terras het hele jaar door ‘the place to be’ is.

 

 

Professionele terrasverwarming van Xterior

Met een paar stijlvolle warmtelampen van Xterior weet u zeker dat het ook in guur weer behaaglijk is op uw terras. Zeker als u hier ook nog een aantal parasols en terrasschermen aan toevoegt. Bij Xterior produceren we deze onderdelen voor uw terras helemaal zelf, vandaar ook dat we de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen garanderen. We gaan graag eens met u om tafel zitten om te bekijken wat voor onderdelen we allemaal voor u kunnen klaarzetten. Samen met u delen we uw terras zodanig in dat het helemaal ‘winterproof’ is en dat uw klanten er het hele jaar door van kunnen genieten.

Meer over ons

Meer weten over onze professionele terrasverwarming

We hebben terrasverwarming in meerdere verschillende uitvoeringen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld onze warmtelampen, maar we verkopen ook parasols met ingebouwde verwarming. Mooie producten, die ook nog eens weinig ruimte innemen. U kunt ze op stijlvolle manier verweven met de rest van uw terras en het zo allemaal helemaal in de stijl van uw horecazaak houden. We gaan graag eens met u om tafel zitten. Neemt u een keer vrijblijvend contact met ons op?

Neem contact op