Parasolverwarming

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een parasol met parasolverwarming

Wil jij graag jouw gasten een perfecte ervaring aanbieden op je terras? Dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Xterior. We hebben namelijk een groot aantal oplossingen voor op je terras klaarstaan. Neem bijvoorbeeld onze parasolverwarming. Hiermee draag je eraan bij dat je gasten ook op koudere dagen lekker buiten van een hapje of drankje kunnen genieten. Als wij met een verwarming de parasol uitbreiden, dan draag je eraan bij dat jouw terras een plek is waar mensen het hele jaar wel willen zitten! Dat is toch een ideale situatie die elke horeca ondernemer wel ambieert.

 

 

Een verwarming voor parasol kopen

Bij Xterior doen we er alles aan om de best mogelijke producten te creëren voor onze klanten. We vinden het belangrijk dat jij je terras het hele jaar door in kunt zetten om het je gasten zo aangenaam mogelijk te maken. We hebben een groot aantal verschillende parasols in het assortiment. Je kunt kiezen uit een ronde, een vierkante, een rechthoekige, loshangende en architectonische parasol, die wij al dan niet uit kunnen rusten met een verwarming. Producten die we dan verder kunnen personaliseren door middel van de kleuren waarin deze is uitgevoerd. Zo krijg jij straks een terras dat voor je gasten meteen herkenbaar is als zijnde van jouw bedrijf.

Meer over ons

Meer weten over onze parasolverwarming?

Als jij meer wil weten over onze verwarming voor parasol, dan kun je hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden, of om je advies te geven over welk product je het beste kunt gebruiken op jouw terras. We kunnen je daarbij ook helpen met het indelen van je terras, zodat je er zeker van bent dat je straks optimaal van je buitenruimte gebruik maakt. Je kunt natuurlijk ook altijd even rondkijken op deze website, waar we alle opties overzichtelijk voor je bij elkaar hebben gezet.

Neem contact op