Parasolverwarming horeca

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Parasolverwarming voor de horeca

Heeft u een eigen horecazaak en zou u willen dat uw gasten ook in de koude dagen van uw terras gebruik kunnen maken? Bij Xterior weten we precies hoe we dat voor u voor elkaar moeten spelen. We hebben meerdere producten in ons assortiment klaarstaan waarmee we ervoor zorgen dat uw klanten behaaglijk op uw terras plaats kunnen nemen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan onze parasolverwarming voor horeca. Dat is nog eens handig! Een verwarming voor op uw terras waar u geen extra ruimte voor vrij hoeft te maken en die helemaal is geintegreerd in uw parasol.

 

 

De mooiste parasolverwarming voor horeca

Als u op zoek bent naar een goede manier om uw terras ook in de winter behaaglijk te houden, dan bent u nu op de juiste website aangekomen. Bij Xterior hebben we hier namelijk meerdere verschillende producten voor klaarstaan. U kunt dan denken aan parasols en windschermen, maar de verwarming is natuurlijk ook een belangrijk onderdeel. Met een goede terrasverwarming is het zelfs in het guurste weer nog behaaglijk op uw terras. We raden u dan ook aan om gewoon eens een kijkje te nemen op onze website om hier meer over te leren. We vertellen u er natuurlijk ook graag in persoon een keer meer over.

Meer over ons

Een parasolverwarming voor horeca op uw terras

Neem gewoon eens contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u allemaal bij ons heeft. We maken onze producten zelf, zodat u er altijd zeker van kunt zijn dat u de beste kwaliteit in huis haalt. Daarbij is het ook belangrijk om te weten dat al die producten in meerdere verschillende stijlen verkrijgbaar zijn. Zo weet u tenminste zeker dat u een parasolverwarming en andere elementen op uw terras neerzet die helemaal passen bij de stijl van uw zaak. Meer weten? We staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op