Parasol stormbestendig

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een parasol die stormbestendig is

Heb jij een horecagelegenheid waar een terras aan verbonden is? Dan begrijp je als geen ander dat het heel belangrijk is om dit terras zo aangenaam mogelijk te maken voor je gasten. Ze willen niet alleen lekker kunnen zitten als het mooi weer is, maar ook als de weersomstandigheden minder ideaal zijn. Bij Xterior hebben we een breed scala aan producten die bijdragen aan een prettige ervaring voor je gasten. Parasols die stormbestendig zijn horen hier natuurlijk ook bij. Je gasten zitten hier droog onder als er een regenbui losbarst. De parasols zijn stormbestendig door het gebruik van de stevigste materialen die hiervoor te krijgen zijn.

 

 

Op zoek naar een stormbestendige parasol?

Bij Xterior maken we de beste terrasbenodigdheden die er te krijgen zijn. We willen er hiermee graag voor zorgen dat jouw gasten straks heerlijk kunnen genieten op je terras. Als je een professionele horecagelegenheid hebt, dan wil je er toch voor zorgen dat jouw gasten zich zo prettig mogelijk voelen. We maken bij Xterior al onze producten helemaal zelf, zodat wij de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen leveren. Alles wordt daarbij op maat gemaakt. Of je nu een ronde, vierkante of rechthoekige parasol wil hebben, wij zorgen ervoor dat deze voor jou wordt gemaakt.

Meer over ons

Interesse in een parasol die stormbestendig is?

Ben jij op zoek naar de beste producten om op je terras te gebruiken? Dan hoef je hier alleen maar even contact over op te nemen met ons. Je kunt bij ons langskomen om onze producten in het echt te zien en te voelen dat we hier inderdaad gebruik hebben gemaakt van de beste materialen. Samen met jou bekijken we dan wat voor wensen je hebt, waarbij we je adviseren over de beste indeling en ideale producten voor je terras. We horen dan ook graag van je.

Neem contact op