Parasol professioneel

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een parasol voor professioneel gebruik

Een parasol is een ideaal product om op een terras te gebruiken. Zeker als je een parasol van hoge kwaliteit aanschaft kun je er op rekenen dat de waarde van je terras gelijk is gestegen. Is de zon bijvoorbeeld te fel en vinden je gasten dat niet prettig? Dan biedt een goede parasol meteen soelaas. Maar ook als het begint te regenen biedt een parasol voor professioneel gebruik uitkomst. Bij Xterior hebben we een groot aantal producten voor op je terras, waarmee jij ervoor zorgt dat iedereen optimaal kan genieten. Lekker buiten een hapje of drankje nuttigen zonder gestoord te worden door de weerelementen.

 

 

Parasols die professioneel gebruikt worden

De professionele parasol van Xterior is een absoluut topproduct. Wij hebben hem in een groot aantal verschillende uitvoeringen voor je klaarstaan. Kies voor een vierkante, rechthoekige, ronde, vrijhangende of architectonische parasol en bekijk dan meteen in welke kleur je deze uitgevoerd wilt hebben. Geef dan ook gelijk aan welke maat de parasol moet hebben en wij gaan voor je aan de slag. Alle producten in ons assortiment, dus ook onze professionele parasol, worden door ons zelf in onze eigen fabriek gemaakt. Zo kunnen wij je garanderen dat je altijd een product van de hoogste kwaliteit in huis haalt.

Meer over ons

Parasols professioneel gebruiken

De parasol van Xterior is een topproduct voor mensen die deze thuis willen gebruiken, maar ook als je een parasol voor professioneel gebruik zoekt. Onze parasols kunnen wel tegen een storm en zijn daarbij vuil- en waterafstotend. Het frame waar wij onze parasols op bouwen is eenvoudig te openen en sluiten, en ook al van dezelfde hoge kwaliteit. Wil jij hier meer over weten, of eens contact met ons hebben om je vragen aan ons te stellen? Dan kun je hier altijd contact over opnemen met ons.

Neem contact op