Parasol op maat laten maken

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Parasol op maat laten maken door Xterior

Het terras is het visitekaartje van jouw horeca onderneming. Jouw terras moet er daarom tiptop uit zien én comfortabel zijn. Zo is het in de zomermaanden belangrijk om parasols klaar te hebben staan. Niet iedereen vindt het namelijk fijn om in de volle zon te zitten. Daarnaast kunnen mensen bij een klein regenbuitje onder de parasol prima buiten blijven zitten. Wel zo fijn als je niet wilt dat al je gasten naar binnen (of nog erger: naar huis!) vluchten. Wil je een parasol op maat laten maken? Bij Xterior helpen we je graag.

 

 

Advies over op maat laten maken parasol

Het op maat laten maken parasol begint met een goed gesprek. Wij luisteren naar je wensen en kunnen je adviseren over de verschillende mogelijkheden. Vervolgens maken we een op maat gemaakt ontwerp voor je. Ben je tevreden? Dan beginnen we met de productie. Doordat wij alle producten zelf produceren, hebben we korte levertijden en kunnen we de parasols binnen de kortste keren bij jouw horecaonderneming komen monteren. Uiteraard werken wij met parasols die stevig en van goede kwaliteit zijn. De parasols zijn windvast en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Zo voorkom je gevaarlijke toestanden op je terras.

Meer over ons

Heb je een vraag over parasols op maat laten maken?

Heb je een vraag over parasols op maat laten maken? Of wil je meer weten over ons en onze ervaring? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt het team van Xterior via de telefoon of e-mail. Naast parasols ben je bij ons ook aan het juiste adres voor andere soorten zonwering, windschermen en accessoires voor je terras. Ons doel is om jouw terras meer waard te maken. Met een kleine investering –bijvoorbeeld in luxueuze parasols- maak je jouw terras extra aantrekkelijk voor klanten. Je zult hierdoor je terrasseizoen verlengen en meer omzet behalen.

Neem contact op