Horeca zweefparasol

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een mooie zweefparasol voor de horeca

Xterior is een bedrijf waar al jaren wordt gewerkt aan het ontwikkelen van de beste terrasoplossingen. Het is nu eenmaal zo dat je met een goed terras een enorme toename kunt realiseren op het gebied van je omzet. Mensen zitten graag op een terras, zodat ze lekker buiten kunnen genieten van een hapje of een drankje. We raden je dan ook van harte aan om eens een kijkje te komen nemen bij het assortiment dat wij voor je klaar hebben staan. Je terras ziet er gelijk een stuk aantrekkelijker uit als je bijvoorbeeld een mooie horeca zweefparasol hebt staan.

 

 

De ideale zweefparasol voor horeca

We hebben bij Xterior een groot aantal verschillende parasols in het assortiment. Je kunt bij ons kiezen uit rechthoekige, vierkante, ronde, vrijhangende en architectonische parasols. Onze zweefparasol voor horeca is op een aantal manieren te kenmerken. Het is niet alleen een parasol die er mooi uitziet, hij is ook eenvoudig te openen en sluiten. Hij is bij ons verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen, zodat je er altijd een bij ons vindt die helemaal perfect op je wensen aansluit. De parasol wordt door ons zelf gefabriceerd, we kunnen je zodoende helemaal garanderen dat je hier een perfect product mee in huis haalt.

Meer over ons

Meer weten over onze zweefparasol voor horeca?

Met onze zweefparasol je horeca gelegenheid nog aantrekkelijker maken voor je gasten? Je hebt bij ons de mogelijkheid om de parasol aan je huisstijl aan te passen. Kies bijvoorbeeld de kleur waarvan jij vindt dat deze het mooiste is in combinatie met de stijl van je bedrijf. Onze horeca zweefparasol is helemaal waterdicht en vuilafstotend en ziet er dan ook het hele jaar door prachtig uit. Het doek van de parasol is gemaakt van acryl, een sterk materiaal met een mooie uitstraling. We laten je de mogelijkheden die wij te bieden hebben graag een keer aan je zien.

Neem contact op