Horeca zonwering

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

De beste zonwering voor horeca

Heb jij een horecazaak met een terras? Dan heb je vast wel gemerkt dat mensen het fijn vinden om op een terrasje te zitten als het lekker weer is. Je moet er dan voor zorgen dat jouw terras de optimale plek is om eens lekker te gaan zitten. Dit bewerkstellig je niet alleen maar door mooie tafels en comfortabele stoelen neer te zetten. Je zorgt hier ook voor door de beste horeca zonwering te gebruiken. Zitten in de zon is heel aangenaam, maar als de zon te fel is kun je beter onder een goed scherm zitten. Wij verkopen parasols voor de horeca die stevig zijn, maar die er ook heel stijlvol uitzien.

 

 

Met een zonwering je horeca gelegenheid nog aantrekkelijker maken

Met een horeca zonwering van Xterior kun je er op rekenen dat jouw gasten straks nog aangenamer plaats kunnen nemen op een terrasje. Lekker buiten zitten zonder dat je er bang voor hoeft te zijn dat je verbrandt in de zon. Uiteraard zijn onze schermen voor horeca zonwering ook bestand tegen regen. Sterker nog, onze schermen stoten vuil en water af zodat ze altijd in goede staat blijven. Meer weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt? Dan kun je hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden of je advies te geven.

Meer over ons

Meer weten over onze zonwering voor horeca

Bij Xterior kun je altijd rekenen op een product van de hoogste kwaliteit. We produceren al onze producten zelf en houden daarbij stevig een oogje in het zeil. We gebruiken alleen maar de beste materialen die er te vinden zijn. Zo weet jij zeker dat je gasten straks veilig en comfortabel onder een van je parasols zitten. We kunnen je ook een gehele overkapping voor je terras leveren, die al dan niet inschuifbaar is. Meer weten? Gewoon even contact met ons opnemen en je vragen op ons afvuren!

Neem contact op