Horeca zonnescherm

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een mooi horeca zonnescherm voor je zaak

Bij Xterior ben je aan het juiste adres voor allerhande mogelijke oplossingen voor je terras. Als je als horeca ondernemer een terras bij je zaak hebt, dan zul je merken dat het belangrijk is om hier zo optimaal mogelijk gebruik van te maken. Met een mooi terras heb je namelijk meer aanloop, aangezien mensen graag op een terras een drankje of hapje nuttigen. Op zonnige dagen is het dan ook prettig vertoeven op een terras. Zorg er dan alleen wel voor dat je gasten beschermd worden tegen een al te felle zon. Wij hebben een horeca zonnescherm in ons assortiment dat een aanwinst is voor je terras.

 

 

Met een zonnescherm je horeca terras nog aantrekkelijker maken

Dat zonnescherm voor horeca waar jij en je gasten optimaal van kunnen genieten vind je bij Xterior. Wij maken al onze producten helemaal op maat, zodat jij straks een zonnescherm hebt dat precies bij je zaak past. Ook de look van het scherm kunnen we voor je aanpassen. We hebben het dan niet alleen maar over de kleur van het scherm, maar ook over de vorm. Je bent bij ons aan het juiste adres voor een rond scherm, maar ook voor een vierkant, rechthoekig of architectonisch scherm. Meer weten, of advies nodig over welk zonnescherm voor horeca het beste bij jouw gelegenheid past? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Meer over ons

Meer weten over ons horeca zonnescherm?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden die wij je bij Xterior te bieden hebben. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op om al je vragen aan ons te stellen. We zorgen er dan graag voor dat jij straks van die mooie schermen op je terras hebt staan die een echte eyecatcher zijn voor mensen die op zoek zijn naar een terras om even van het lekkere weer te genieten.

Neem contact op