Horeca terrasoverkapping

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een perfecte horeca terrasoverkapping

Ben jij voor je horecazaak op zoek naar een oplossing om langer gebruik te kunnen blijven maken van je terras? Dan hebben we bij Xterior de oplossing voor je klaarstaan. We hebben bij ons bedrijf namelijk een groot aantal verschillende producten die je kunt gebruiken op je terras. Neem bijvoorbeeld onze horeca terrasoverkapping. Deze is stevig, mooi en bijzonder effectief. Met een mooie terrasoverkapping voor horeca kun je er op rekenen dat je gasten het hele jaar door aangenaam op je terras kunnen vertoeven. Zeker als je hier bijvoorbeeld ook verwarmingselementen neerzet.

 

 

De beste terrasoverkapping voor horeca

Met een terrasoverkapping een horeca gelegenheid nog aangenamer maken is een van onze specialiteiten. Wij snappen als geen ander dat het voor een horecazaak heel belangrijk is om een goed terras te hebben. Met een terras zorg je er namelijk voor dat er meer mensen naar je zaak komen, wat dan weer zorgt voor een veel hogere omzet. Het is zonde om alleen op mooie, warme dagen gebruik te maken van je terras, want mensen willen eigenlijk het hele jaar door wel lekker buiten zitten. Onze horeca terrasoverkapping maakt het mogelijk om het hele jaar door te profiteren van de positieve effecten van een terras op je omzet.

Meer over ons

De mooiste overkapping voor je terras

Neem vandaag nog contact met ons op als je met een terrasoverkapping je horeca zaak nog aantrekkelijker wil maken voor je gasten. Mensen zitten graag buiten, bied ze dan ook een plek waar ze zich prettig voelen. We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden die wij je te bieden hebben. Samen met jou bekijken we hoe jouw overkapping er uit komt te zien en hoe we deze voor je neer gaan zetten. Alles wat mij verkopen kan helemaal op maat worden gemaakt. We hopen dan ook snel van je te horen als je op zoek bent naar de ideale terrasoverkapping.

Neem contact op