Horeca terras parasol

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

De ultieme horeca terras parasol

Met een terras heb je een unieke mogelijkheid om je zaak zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor je gasten. Een terras is toch een beetje het visitekaartje van je horecagelegenheid. Met een mooi terras nodig je potentiële klanten echt uit om bij jou te komen zitten. Bij Xterior hebben we een groot aantal terrasoplossingen voor je klaarstaan waarmee je ervoor zorgt dat jouw terras een plek is waar mensen niet omheen kunnen. Neem bijvoorbeeld een horeca terras parasol. Deze kunnen wij helemaal voor je op maat maken, aangepast aan de huisstijl van je zaak.

 

 

Op zoek naar een terras parasol voor horeca?

Met een mooie terras parasol je horeca gelegenheid een flinke boost geven? Dat doe je met de producten van Xterior. We hebben namelijk een zeer ruim assortiment met de mooiste terrasoplossingen voor je klaarstaan. We vertellen je hier graag meer over, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw horecazaak. Wat voor horeca terras parasol wil jij graag gebruiken bij jouw terras? Je kunt bij ons kiezen uit een rechthoekige, vierkante, ronde of architectonische variant. We hebben daarbij ook de keuze uit verschillende manieren om deze parasol te openen en sluiten.

Meer over ons

Meer weten over onze terras parasol voor horeca?

We vertellen je graag meer over onze producten. Neem hiervoor gewoon even contact met ons op, zodat wij je kunnen vertellen wat voor mogelijkheden we allemaal voor je klaar hebben staan. We kunnen dan ook samen bekijken hoe we ervoor gaan zorgen dat jouw terras op de ideale manier is ingedeeld. Wil jij met een terras parasol je horeca zaak nog succesvoller laten zijn? Dan ben je bij Xterior aan het juiste adres. We vertellen je dan ook graag meer over de andere producten die wij voor je klaar hebben staan, zoals windschermen en terrasafscheidingen.

Neem contact op