Horeca terras inrichting

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

De ideale horeca terras inrichting

Elke horecazaak heeft een goed terras nodig. Met een terras kun je namelijk heel eenvoudig de omzet van je horecagelegenheid een flinke boost geven. Mensen die lekker op een terrasje zitten blijven daar ook graag nog wat langer zitten, waarbij ze nog een extra bestelling maken. En zou het niet mooi zijn als die mensen er dan ook nog eens blijven zitten op dagen dat het wat minder mooi weer is? Wij produceren en verkopen de onderdelen voor je terras waarmee het een plek is waar mensen het hele jaar wel zouden willen zitten en niet alleen maar tijdens het echte terrasjesseizoen. Bij Xterior hebben we de kennis in huis om jou van een perfect terras te voorzien.

 

 

Aan de slag met een horeca terras inrichting

Wil jij dat jouw terras een nieuwe impuls krijgt? Neem dan vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden die wij je te bieden hebben. Zo produceren we zelf alle producten die we verkopen. We kunnen je hierdoor de hoogst mogelijke kwaliteit bieden. Doordat we zelf produceren, kunnen we je alle producten ook snel leveren. Zo hoef je er niet lang op te wachten voordat jij van je mooie terras gebruik kunt gaan maken. Een goed terras werkt seizoen verlengend. Wij leveren strak design, producten die daarbij ook geheel windbestendig zijn.

Meer over ons

Meer weten over de beste inrichting voor horeca terras

Neem vandaag nog contact met ons op als je meer wil weten over de best mogelijke inrichting van een horeca terras. We staan altijd klaar om samen met jou onze mogelijkheden door te nemen. Het is een goed idee om ervoor te zorgen dat jouw terras straks het hele jaar door vol zit met mensen die genieten van een versnapering. Xterior heeft de kennis in huis om ervoor te zorgen dat jouw horecagelegenheid straks een nog groter succes is.

Neem contact op