Horeca schermen inrichten

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een terras inrichten met horeca schermen

Bij Xterior ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een nieuwe inrichting van je terras. Een inrichting waarbij je er op kunt rekenen dat alles er niet alleen stijlvol en uitnodigend uitziet, maar waarbij je gelijk een terras hebt waar mensen het hele jaar door kunnen zitten. Als je de onderdelen van een terras namelijk goed neerzet, dan maakt het helemaal niet meer uit wat voor weer het is. Met horeca schermen inrichten van een terras is een goede manier om een aangename plek te creeren voor je klanten. We hebben hier veel ervaring mee en gaan dan ook graag samen met jou aan de slag hiermee.

 

 

Een terras met horeca schermen inrichten

Een goed horeca scherm is een perfecte tool om je terras niet alleen een mooi, uitnodigend aangezicht te geven, maar ook om ervoor te zorgen dat de omstandigheden op je terras zo optimaal mogelijk zijn. Niemand zit er op te wachten om op een terrasje te moeten zitten als er een gure wind is, maar met het juiste inrichten met horeca schermen zorg je ervoor dat wind en regen geen kans hebben. Wij maken al onze horecaschermen zelf. Op deze manier kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen, maar er ook voor zorgen dat er korte levertijden zijn. Wil jij dan ook zo’n seizoen verlengend terrassscherm met straks design? Neem hier dan vandaag nog even contact over op met ons.

Meer over ons

Meer weten over inrichten met horeca schermen?

We gaan graag eens met je om de tafel om samen te bekijken hoe we jouw terras een perfecte make-over gaan geven. Zo zorg je ervoor dat jouw terras straks het hele jaar door in positieve zin opvalt. Al onze schermen zijn windbestendig en daardoor ook winst verhogend. Neem anders om te beginnen eens een kijkje op onze website om te zien wat wij hier allemaal voor je hebben staan aan informatie.

Neem contact op