Horeca parasols op maat

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Horeca parasols op maat: schaduw én herkenbaarheid

Je horeca onderneming moet opvallen en comfortabel zijn. Hoe je dit doet? Dat is onder andere door te investeren in jouw terras. Het terras is namelijk het visitekaartje van jouw bedrijf. Vaak is het het eerste wat mensen zien als ze bij jou wat komen eten of drinken. Daarnaast is een mooi terras een “unique selling point” waar je goed aan kan verdienen. Bij Xterior helpen we je om je terras meer waard te maken. Dit doen we bijvoorbeeld met horeca parasols op maat. Deze zorgen voor een schaduwrijk en fijn plekje en herkenbaarheid. Kies bijvoorbeeld voor een parasol die aansluit bij jouw huisstijl of is voorzien van jouw naam of logo.

 

 

Horeca parasol op maat laten maken bij Xterior

Een horeca parasol op maat laten maken bij Xterior biedt verschillende voordelen. Zo voorzien we je graag van een persoonlijk advies. Wij kijken naar jouw terras, huisstijl en wensen. Aan de hand hiervan ontwerpen we een parasol die hier perfect bij past. Doordat wij de productie helemaal zelf organiseren, leveren we super snel. Wel zo fijn als jij niet kunt wachten om het terrasseizoen officieel te openen. Tot slot komen we de parasols graag bij je monteren. Zo weten we zeker dat de parasols goed en veilig worden neergezet. Uiteraard staan wij garant voor parasols van goede kwaliteit die bestand zijn tegen de wisselende weersomstandigheden in ons land.

Meer over ons

Meer weten over op maat laten maken horeca parasol?

Wil je meer weten over op maat laten maken horeca parasol? Of ben je benieuwd naar onze andere terrasoplossingen? Contacteer het team van Xterior dan direct. Je kunt ons bereiken via de telefoon of e-mail. Ook op onze website vind je veel handige informatie over ons en kun je foto’s bekijken van de parasols die wij ontworpen hebben. Wij ontwerpen tevens andere zonwering en accessoires om jouw terras een upgrade te geven. Ons doel? Dat is om jouw terras meer waard te maken. Met onze hulp behaal je meer winst, verleng je het terras seizoen en zul je snel meer tevreden klanten op je terras hebben zitten!

Neem contact op