Horeca parasol

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Horeca parasol

Wat is er belangrijk bij het kiezen van een nieuwe horeca parasol? Onze horeca parasols voldoen in de eerste plaats aan alle belangrijke kwaliteitseisen. Ze blijven in weer in wind staan, gaan lang mee en zijn gemaakt om het hele jaar te gebruiken. Daarnaast is de ideale horecaparasol ook mooi. Natuurlijk heeft ieder etablissement een eigen unieke uitstraling. Uw nieuwe parasol moet dus perfect passen bij uw zaak.

Perfecte match
Welke horecaparasols spreken u aan? Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Dat betekent dat u kunt kiezen uit een veelzijdig assortiment horeca parasols. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste horeca parasol? Geen punt. We helpen u graag bij het maken van de perfecte match. Meer weten over ons bedrijf en onze parasols? Lees rustig verder op deze website of neem direct contact op. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

 

 

Weerbestendige horecaparasols van Xterior

Op zoek naar een fraai vormgegeven, weerbestendige horeca parasol? Xterior is een expert op het gebied van het ontwerp van deze parasols. Alle horecaparasols die we produceren zijn eigen makelij, zodoende kunnen we u de hoogste kwaliteit garanderen. Onze horeca parasols zijn ideaal voor elk terras. Niet alleen door de look, maar ook door de stevigheid. U hoeft niet bang te zijn dat uw klanten last zullen hebben van het weer als het begint te regenen, waaien of stormen. Onze parasol voor horeca blijft staan als een huis!

Meer over ons

Grote variatie aan horeca parasols

Bij Xterior maken we al jarenlang de beste parasols. U bent op zoek naar kwaliteit? Neem dan eens een kijkje op onze website, waar u al onze verschillende modellen kunt bekijken. Zo hebben we vierkante, rechthoekige en ronde parasols, waarbij u er zeker van kunt zijn dat uw klanten ze zullen kunnen waarderen. Ze zijn gemaakt van hoge kwaliteits materialen, wind- en stormvast, en eenvoudig uit te klappen of weer op te ruimen. Ook hebben we de vrijstaande horeca parasol in ons assortiment. Deze parasol zit niet in het midden van de parasol vast, en kunnen zodoende flexibel ingezet worden. U kunt al onze parasols aanpassen aan de huisstijl van uw horecagelegenheid. Zo weten al uw klanten u direct te vinden, terwijl u nieuwe gasten ermee kunt verleiden tot een bezoekje aan uw terras.

De hoogste kwaliteit van Xterior
Er zijn genoeg bedrijven die een parasol voor horeca gelegenheden in het assortiment hebben. Er is echter wel een groot verschil in kwaliteit tussen de verschillende horecaparasols. Xterior is een bedrijf waar ervaring en innovatie aan elkaar gekoppeld worden. Wij willen alleen de beste producten leveren, waarmee u zeker kunt zijn dat uw gasten op het terras lekker ontspannen kunnen genieten. We willen u dan ook graag uitnodigen een keer contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Met onze producten wordt uw terras niet alleen een prachtige plek om te ontspannen, maar ook helemaal weerbestendig.

Neem contact op