Horeca parasol prijzen

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Horeca parasols voor scherpe prijzen

Heb jij een eigen horecazaak en zit hier ook een terras bij? Dan heb je vast al gemerkt dat een goed terras een enorme boost kan geven aan je omzet. Hoe zorg je er alleen voor dat jouw terras opvalt tussen de terrassen van andere horecagelegenheden die misschien om je heen zitten? Hiervoor neem je gewoon eens een kijkje bij het assortiment dat we bij Xterior voor je klaar hebben staan. Wij verkopen namelijk een groot aantal topproducten als het aankomt op alles wat maar met horeca te maken heeft. Je kunt daarnaast voor onze horeca parasol prijzen betalen die zeker niet buitensporig zijn.

 

 

Horeca parasols prijzen

Een horeca parasol is een product dat veel toevoegt aan je terras. Een mooie horeca parasol is een echte eyecatcher. Je zorgt er daarmee voor dat mensen zien dat je een terras hebt waar ze lekker kunnen zitten. Het is ook belangrijk om een goede parasol te hebben als je wil dat je bezoek niet teveel in de zon zit, maar daarnaast ook om gasten droog te houden als het aan het regenen is. Zorg er dan wel voor dat je horecaparasols koopt die tegen een stootje kunnen en die niet bij een flinke windvlaag overal en nergens heen vliegen. Met onze producten weet je zeker dat je stevige kwaliteit in huis haalt.

Meer over ons

Horeca parasol voor prijzen die scherp zijn

Je wil voor een horeca parasol geen prijzen betalen die buitensporig zijn. Daar hoef je bij Xterior ook helemaal niet bang voor te zijn. Ondanks dat wij de hoogste kwaliteit leveren, die wij helemaal zelf produceren, zorgen wij er voor dat de prijzen nooit te hoog zijn. Neem gewoon eens contact met ons op als je meer wil weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben. We bekijken dan hoe wij voor jou een horeca parasol gaan produceren die helemaal bij jouw terras past.

Neem contact op