Horeca parasol met verwarming

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een horeca parasol met verwarming

Het is voor mensen met een horecazaak van groot belang ervoor te zorgen dat uw terras zo lang mogelijk gebruik kan worden. We begrijpen natuurlijk wel dat mensen het niet prettig vinden om in de kou op een terras te moeten zitten, maar daar zijn allerhande oplossingen voor. Bij Xterior hebben we vele jaren ervaring met het vinden en fabriceren van deze oplossingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze horeca parasol met verwarming? Dit is een parasol die stijlvol is, maar waar uw gasten dan ook nog eens heel behaaglijk onder kunnen zitten. De parasol is niet zozeer bedoeld om de zon tegen te houden, maar juist om uw gasten lekker te verwarmen.

 

 

Ook een horeca parasol met verwarming kopen?

Bent u op zoek naar een goede manier om een terras te verwarmen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben hier alle informatie bij elkaar gezet over de verschillende manieren waarop wij uw terras voor u kunnen verwarmen. Onze horeca parasol met verwarming is in die categorie een van onze meest populaire producten. U zet eenvoudig de parasol op en heeft zo parasol en verwarming in een. Er hoeft geen aparte verwarming meer geplaatst te worden, zodat u ook geen zorgen heeft over de ruimte die een dergelijke verwarming inneemt.

Meer over ons

Al uw terrasbehoeftes voldaan

Bij Xterior hebben we vele jaren ervaring met het opbouwen en aanpassen van terrassen. U hoeft er zodoende niet bang voor te zijn of uw terras het hele jaar door wel optimaal is. Als u ons hiermee aan de slag laat gaan, dan weet u dit namelijk helemaal zeker. Een horeca parasol met verwarming is slechts een van de producten die wij in ons assortiment hebben. We vertellen u graag meer over alles wat wij voor u te koop hebben. U kunt hier ook even voor op onze website kijken.

Neem contact op