Horeca parasol 5×5

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een horeca parasol van 5×5

Heb jij een flinke parasol bij je terras nodig? Dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Xterior. In ons assortiment vind je namelijk een perfecte, stevige horeca parasol van 5×5, waarbij je er op kunt rekenen dat hij de zwaarste weersomstandigheden kan weerstaan. We maken deze parasol helemaal naar jouw specificaties. Zo kun je er dus voor kiezen om een kleur te nemen die perfect aansluit bij jouw huisstijl. Onze horeca parasols van 5×5 zijn stevig en helpen jou om je terras helemaal regen- en windproof te maken.

 

 

Een 5×5 horeca parasol van Xterior

Met een stevige horeca parasol van 5×5 van Xterior weet je zeker dat jouw terras straks een plek is waar je gasten het hele jaar door kunnen genieten van een hapje of een drankje. Met een mooi terras weet je ook het hele jaar door volk naar je horecagelegenheid te trekken. Jij wilt toch ook dat je omzet een flinke toename ziet? Een goedlopend terras is daar een perfecte manier voor. Xterior verkoopt daarvoor niet alleen maar de mooiste horeca parasols van 5×5, maar ook een groot aantal andere producten om het leven op je horeca terras zo aangenaam mogelijk te maken. We vertellen je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Meer over ons

Meer weten over onze 5×5 horeca parasol?

Als jij op zoek bent naar een ideale 5×5 horeca parasol, dan ben je bij Xterior aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk parasols die helemaal op de wensen van jou en je gasten zijn afgestemd. We komen graag eens bij je langs om op jouw terras te bekijken wat er allemaal mogelijk is. Je kunt er daarbij ook voor kiezen om eens bij ons langs te komen om in het echt te bekijken wat voor producten wij allemaal klaar hebben staan en van wat voor hoge kwaliteit deze zijn.

Neem contact op