Horeca parasol 4×4

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een horeca parasol van 4×4

Met een goede horeca parasol zorg je ervoor dat jouw gasten altijd prettig op je terras zitten. We hebben meerdere producten in deze categorie voor je klaarstaan. Zo verkopen we naast een rechthoekige of ronde horeca parasol ook een vierkante variant. Deze hebben we in meerdere verschillende maten verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld ook een horeca parasol van 4×4. We kunnen deze horeca parasols van 4×4 helemaal naar wens voor je maken. Met een 4×4 horeca parasol die geheel in de huisstijl van je bedrijf is gemaakt, zorg je ervoor dat mensen niet meer zomaar je terras voorbij lopen als ze ergens iets willen nuttigen.

 

 

Een visitekaartje voor je horecazaak

Met een horeca parasol van 4×4 bied je een groot aantal mensen op je terras perfect comfort. De parasol zorgt er namelijk niet alleen maar voor dat je gasten niet onder de brandende zon komen te zitten, maar dat ze daarnaast ook nog eens droog blijven als er een flinke regenbui losbarts. Onze horeca parasols zijn namelijk gemaakt van zeer stevig materiaal, dat absoluut tegen een stootje kan. Wij produceren je parasol voor jou in een kleur die bij je bedrijf past. We hebben meerdere uitvoeringen klaarstaan in ons assortiment, waarbij zelfs parasols die tot windkracht 10 geen krimp geven!

Meer over ons

Op zoek naar de perfecte 4×4 horeca parasol?

Horeca parasols van 4×4 zijn mooie producten om op je terras te hebben staan. Je hebt hierbij ook de keuze uit verschillende mechanismen om de parasols mee te sluiten. We kunnen er zelfs voor zorgen dat de parasol wordt geleverd met verlichting of verwarming. Zo kun jij het voor je gasten zo comfortabel mogelijk maken. Wil je hier meer over weten? Kom dan gewoon eens kijken op onze website, of neem contact met ons op. We maken dan een afspraak om de mogelijkheden met je door te spreken.

Neem contact op