Horeca overkapping

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een horeca overkapping voor je terras

Een terras is een perfecte plek om mensen mee aan je horecagelegenheid te binden. Mensen zitten graag op een terras, maar als het weer niet meewerkt is het een minder fijne plek om tijd door te brengen. Tenminste, tenzij je hier een horeca overkapping overheen aanbrengt. Bij Xterior maken we een overkapping voor je op maat. De horeca overkapping die wij voor je produceren is een perfect scherm tegen regen en andere minder prettige weersomstandigheden. Onze schermen zijn bestand tegen omstandigheden tot wel windkracht tien.

 

 

Een overkapping voor horeca gelegenheden

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je horecazaak altijd zo optimaal mogelijk wordt gepresenteerd. Dit heeft natuurlijk ook betrekking op je terras. Een mooi terras is een perfect visitekaartje voor je zaak, wij zorgen er dan ook graag voor dat dit er zo optimaal mogelijk uitziet. Met onze overkapping je horeca zaak nog aantrekkelijker maken is heel eenvoudig. We hebben een overkapping die standaard boven je terras hangt, maar we kunnen ook een overkapping voor je produceren die uitschuifbaar is. Bij Xterior maken we al onze producten helemaal zelf, zodat we je de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen garanderen.

Meer over ons

De beste overkapping voor horeca

Met een overkapping je horeca gelegenheid een nog fijnere plek maken? Wij denken graag met je mee. Neem gewoon even contact met ons op als je interesse hebt in een horeca overkapping van Xterior. We gaan dan samen met jou bekijken hoe we deze overkapping het beste voor je kunnen verwezenlijken. Welke kleur? Welk formaat? Inschuifbaar of niet? We bespreken de mogelijkheden en gaan dan aan de slag met de productie van het scherm. We willen er dan zo snel mogelijk voor zorgen dat jij een mooi, stevig en stijlvol scherm over je terras hebt hangen. Je gasten kunnen dan ook bij regen of felle zon lekker genieten van een versnapering in de buitenlucht.

Neem contact op