Hoogte terrasschermen horeca

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Terrasschermen voor horeca in verschillende hoogtes

Bij het aanleggen van een terras bij een horecagelegenheid is het belangrijk om eens goed na te denken over bepaalde zaken. Als je namelijk een goed terras ontwerpt, dan kun je er op rekenen dat het hier altijd druk is. Dat zorgt er dan weer voor dat jouw omzet flink omhoog kan gaan. Je bewerkstelligt dit bijvoorbeeld met de juiste terrasschermen. De hoogte van terrasschermen voor horeca is een van de zaken waar jij rekening mee moet houden als je een terras aanlegt. Uiteraard kunnen wij samen met jou bekijken wat hier de beste keuze voor is.

 

 

Wat is bij terrasschermen voor horeca de hoogte die ideaal is?

Het is bij het ontwerpen van een terras heel belangrijk om hier altijd de juiste afmetingen goed in de gaten te houden. Wij produceren al onze producten namelijk helemaal op maat voor je, zodat jij er zeker van kunt zijn dat je ruimte straks optimaal gebruikt gaat worden. Wij maken alles wat wij verkopen helemaal zelf. Hierdoor kunnen we je korte levertijden garanderen en hebben we ook altijd de vinger aan de pols als het op de kwaliteit van onze producten aankomt. De producten die wij maken zijn seizoenverlengend, zodat jij optimaal kunt profiteren van de mogelijkheden die jouw terras allemaal te bieden heeft.

Meer over ons

Terrasschermen op horeca hoogte

Over de hoogte van terrasschermen voor horeca kun je nog wel een discussie beginnen. Wij vinden het belangrijk om deze hoogte aan te passen aan de locatie, het karakter van je zaak en meer. Wil jij hier meer over weten? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen met al je vragen. We beantwoorden deze graag voor je, zodat jij straks een beter beeld hebt van wat je allemaal kunt verwachten op je terras. Je kunt hier ook alvast een goede indruk van krijgen als je een kijkje neemt op de overige pagina’s op deze website.

Neem contact op