Grote terras parasol

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een grote terras parasol van Xterior

Een horecagelegenheid kan eigenlijk pas echt succesvol worden als hier ook een terras bij zit. Vandaar ook dat wij je aanraden om eens goed na te denken over wat jij allemaal op jouw terras wil zetten. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je terras helemaal perfect wordt ingericht, Xterior helpt je graag hierbij. We hebben een grote terras parasol klaarstaan die je zo op je terras neer kunt zetten. Met een terras parasol die groot is heb jij een product in handen dat zorgt voor de overdekking van een groot deel van je terras. We vertellen je graag meer over onze producten in een persoonlijk gesprek.

 

 

Een grote parasol voor je terras

Bij Xterior bieden we je een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van terrasparasols. Je kunt voor die grote terras parasol niet alleen kiezen voor verschillende maten, maar ook voor verschillende kleuren en stijlen. Zo weet je tenminste zeker dat jij straks een parasol op je terras hebt staan die helemaal is afgestemd op jouw wensen. Een terras parasol die groot is, is een echte eyecatcher. Je kunt er daarbij op rekenen dat deze parasol bij Xterior ook helemaal stormbestendig is gemaakt. We gebruiken hier de beste materialen voor, we zorgen er ook voor dat er voor het doek materiaal wordt gebruikt dat zowel water als vuil kan weren.

Meer over ons

Een grote parasol voor terras of tuin

Je kunt die grote parasol van ons natuurlijk ook gewoon in je tuin neerzetten. Houd er dan wel rekening mee dat je een flinke tuin moet hebben! Wil jij meer weten over onze producten, dan raden wij je aan om hiervoor eens contact met ons op te nemen. We vertellen je dan alles wat je maar wilt weten over onze grote parasols voor op het terras, maar ook over de andere horeca terras oplossingen die wij klaar hebben staan.

Neem contact op