Grote terras parasol horeca

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een grote terras parasol voor de horeca

Als jij een horecagelegenheid hebt, dan zal je er alles aan gelegen zijn om zoveel mogelijk gasten over de vloer te krijgen. Maar eigenlijk hoeven deze gasten helemaal niet bij je over de vloer te komen om toch voor een flinke omzet te zorgen. Op je terras geven je gasten namelijk ook graag hun geld uit. Jammer alleen dat een terras zo onderhevig is aan de weersomstandigheden… Tenminste, dat was natuurlijk wel zo, maar met de producten van Xterior zorg je ervoor dat je gasten het hele jaar door aangenaam op je terras kunnen komen zitten. Bijvoorbeeld met een grote terras parasol voor horeca van Xterior!

 

 

Een horeca terras parasol groot gebruiken

Een horeca parasol is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Je kunt deze namelijk inzetten om je gasten te beschermen tegen de zon, maar hij kan ook goed gebruikt worden om regen tegen te houden. De producten die wij maken zijn altijd ijzersterk, stormbestendig en helemaal aan de stijl van jouw zaak aan te passen. Wij maken alle producten die wij verkopen helemaal zelf, zodat je zelf kunt kiezen welke kleur en welk formaat deze moeten zijn. Wil jij hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om al je vragen aan ons te stellen. We kunnen natuurlijk ook altijd een keer om tafel gaan zitten om de mogelijkheden met elkaar door te spreken.

Meer over ons

Een perfecte grote terras parasol voor horeca

Met de perfecte grote terras parasol voor horeca van Xterior kun je er op rekenen dat jouw gasten straks nog meer gaan genieten als ze bij je op het terras zitten. Sterker nog, ze zullen eerder geneigd zijn om op jouw terras plaats te nemen, ook als de omstandigheden niet helemaal ideaal zijn! We raden je dan ook aan om gewoon even op onze website te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor je klaar hebben staan. We leveren onze producten snel en garanderen dat ze wel tegen een stootje kunnen!

Neem contact op