Grote horeca parasol

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Ben jij op zoek naar een grote horeca parasol

Als jij een terras hebt bij je horecazaak, dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alles daar klopt. Een mooi terras is het visitekaartje van je horecagelegenheid, waar ook nog eens bij komt dat je altijd zult willen dat jouw gasten hier zo veel mogelijk tijd door willen brengen. Met een grote horeca parasol zorg je ervoor dat je terras gelijk een stuk aangenamer is. Deze parasols worden door Xterior helemaal op maat voor je gemaakt. Daarbij heb je ook altijd de keuze voor bepaalde kleuren en stijlen. Zo heb jij straks een grote parasol voor horeca die helemaal op jouw wensen en huisstijl is afgestemd.

 

 

Een grote parasol voor horeca

Xterior is een bedrijf waar veel kennis aanwezig is op het gebied van alle mogelijke benodigdheden voor op je terras. Wij helpen je graag om ervoor te zorgen dat bij jou het terrasseizoen nog een stukje langer duurt. Beter nog, als het aan ons ligt kunnen jouw gasten het hele jaar door op jouw terras doorbrengen! Met een grote horeca parasol uit ons assortiment zorg je ervoor dat jouw gasten niet hoeven te verhuizen naar binnen als het begint te regenen. Ook zullen de parasols je gasten beschermen als de zon te fel schijnt. Een horeca parasol die groot is, is zodoende een ideaal product voor op je terras.

Meer over ons

Een horeca parasol die groot is

Bij Xterior staan we altijd voor je klaar om eens met je om tafel te gaan zitten. We vertellen je dan graag wat er bij ons allemaal mogelijk is, waarbij we je ook kunnen adviseren over de indeling van je terras. Het is namelijk belangrijk om een terras dusdanig in te richten dat je gasten hier zo prettig mogelijk kunnen zitten. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Je kunt natuurlijk ook altijd telefonisch of via de mail contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen.

Neem contact op