Glazen windscherm terras

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een glazen windscherm voor je terras

Heb jij een horecagelegenheid met een terras? Dan zul je vast wel gemerkt hebben dat een terras een sterk aantrekkende werking heeft op gasten. Zou het dan niet mooi zijn als je het hele jaar door gebruik zou kunnen maken van dat terras? Met de producten van Xterior kun je hier altijd op rekenen. Wij hebben namelijk een zeer ruim assortiment aan producten klaarstaan om elk terras er nog aantrekkelijker uit te laten zien. Als je bijvoorbeeld met een glazen windscherm je terras verrijkt, dan zul je merken dat de weeromstandigheden hier minder vrij spel hebben. Het blijft dan gelijk langer aangenaam om bij jou op het terras te gaan zitten.

 

 

Geef wind geen kans met een terras windscherm van glas

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw gasten lekker op je terras kunnen zitten, zonder dat het weer roet in het eten gooit. We hebben bij Xterior een groot aantal producten klaarstaan waar dat mogelijk mee is. Een glazen windscherm voor je terras is dan een goede keuze. Niet alleen houd je de wind zoveel mogelijk buiten de deur, het is daarbij ook zo dat een windscherm van glas er mooi en stijlvol uitziet. Je behoudt hiermee ook het open karakter van je terras. Je gasten voelen zich niet afgesloten van de rest van de wereld, maar houden gewoon overzicht over wat er allemaal buiten je terras gebeurt.

Meer over ons

Wil jij een glazen windscherm voor je terras gebruiken

Neem vandaag nog contact met ons op om eens met ons door te nemen wat er allemaal mogelijk is met de producten van Xterior. Wij hebben een groot aantal verschillende producten op maat voor je klaarstaan. Zo heb jij straks een terras dat mooi aansluit op de rest van je horecagelegenheid. Mensen komen dan graag bij je langs en blijven wat langer hangen om nog een extra drankje of hapje te nuttigen.

 

Neem contact op